Openingstijden:
Maandag 11.00-21.00 uur
Dinsdag 11.00-21.00 uur
Woensdag 11.00-21.00 uur
Donderdag 11.00-21.00 uur
Vrijdag 11.00-21.00 uur
Zaterdag 11.00-21.00 uur
Zondag 12.00-20.00 uur

Heerlijk wokken in Enschede

De eigentijdse Aziatische fastserviceformule WOK& is eindelijk in Enschede te vinden. Vanaf september 2018 is Edwin van ’t Klooster met een team van enthousiaste, jonge medewerkers aan de slag gegaan omdat hij gezond, Asian Natural food op de kaart wilt zetten. De nieuwe store is te vinden aan het Willem Wilminkplein 27a. Bij WOK& Enschede geniet je binnen ons assortiment van gezonde wok, smoothies, salades en meer. Onze wokgerechten zijn bovendien halal, veganistisch, rund, vis en/of vegetarisch.

Store ondernemer aan het woord

“We zitten in het centrum van Enschede, vlakbij het station en het Muziekcentrum. Dit is een prachtige locatie. Iedereen uit Enschede is van harte welkom bij ons”, vertelt Edwin van ’t Klooster.

Informatie ondernemer

Leeftijd:
47 jaar

Werkervaring:
In diverse horeca gewerkt in keuken ,bediening en  leidinggevende functies gehad laatste jaren in de catering gewerkt.

Hobby’s:
Squashen, uiteten gaan met mijn vrouw en met de hond wandelen.

Waarom gekozen voor WOK&?:
Ik heb gekozen voor Wok & omdat het concept me erg aan staat een hele nieuwe formule met eerlijk en gezond eten waar steeds meer vraag naar is en met ook nog eens maatschappelijke betrokkenheid.

Korte toelichting op de locatie en vestigingsplaats:
De locatie is perfect, we zijn gesitueerd aan de rand van het centrum van Enschede en op +/-100 m van het station met veel passsanten. Waar onder woon/werk verkeer, maar ook vele toeristen.Ook hebben een prachtig terras voor onze mooie ingerichte store.

Wat doen jullie op het gebied van Maatschappelijke betrokkenheid?:
Aanstaande zondag hebben we als eerste een groep van 15 jongeren die een geestelijke beperking hebben en die begeleid wonen…die we een gratis maaltijd zullen gaan serveren.Verder hebben we onze medewerkers hier ook inspraak in en kunnen ook met ideeen komen.