ASIAN NATURAL FOOD

Al onze recepten zijn ontwikkeld door onze ‘Masters of eat’. Dit zijn mensen uit de praktijk die in samenwerking met onze leveranciers, de beste recepten en ingrediënten hebben gevonden. Samen hebben we een natuurlijk, Aziatisch food-assortiment samengesteld. De smaak is eerlijk, toegankelijk en passend smaakvol bij de Europese consument. Ingrediënten worden centraal voorbereid in gespecialiseerde keukens, om de constante kwaliteit en een gegarandeerde voedselveiligheid te behouden. Safe food!

ONZE PIJLERS

DEDICATED
Je hebt een bevlogen uitstraling en je bent in staat om enthousiast en passievol te presenteren. Samen willen we ervoor zorgen dat we dit als team ook altijd kunnen nastreven. Om deze reden ben je ook bereid om deel te nemen aan diverse trainingen en opleidingen.

SOCIAL
Met JAMe hebben we maatschappelijke doelstellingen. Als onderdeel van het team sta je hier dus over open en ben je daardoor bereid minimaal twee werkdagen per jaar te besteden aan vrijwilligerswerk.

NATURAL
Ons assortiment bestaat uit natuurlijke Aziatische producten en dat is deel van onze lifestyle. Bij JAMe hebben we hier dus een feeling voor, we houden van de gerechten die we serveren.

FAIR
Iedereen bij JAMe is eerlijk en oprecht. Uiteraard naar onze gasten, maar ook zeker binnen het team. We hechten hiernaast veel waarde aan een zorgvuldig hygiënebeleid, waarbij je ook de gasten weet te voorzien van de juiste informatie.